След загубата от Бетис: Жозе Моуриньо обяви каква е новата цел пред Рома в Лига Европа


След загубата от Бетис: Жозе Моуриньо обяви каква е новата цел пред Рома в Лига Европа
Снимка: Getty Images

1533 0

Късно снощи (6 октомври) Рома допусна домакинска загуба от Бетис в мач от третия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа. "Вълците" останаха на трета позиция в Група "С" с 3 точки, а испанците са лидери с 9 пункта. Лудогорец е на второ място с 4 т., а на дъното е ХИК Хелзинки с 1.

Жозе Моуриньо очаквано не бе доволен от поражението и изрази мнение, че тимът му не го е заслужавал:

"Вижда се, че те са качествен отбор, който ни създаде проблеми през първото полувреме, но след това шансовете бяха изцяло наши. Дзаниоло удари греда, Клаудио Браво спаси, пропиляхме още две невероятни положения, особено това на Браян Кристанте. Мислех, че равенството би било логичният резултат, но Бетис са щастливци, че отбелязаха в края. Има болка, защото въпреки че не играхме страхотно, не заслужавахме да загубим", заяви той пред "Sky Sport Italia" след мача.

Специалния допълни още, че с оглед на класирането в момента, целта на Рома ще бъде второто място в групата: "Мисля, че вече завършването на първо място не е целта - Бетис има девет точки, те ще играят с ХИК Хелзинки у дома. Сега целта е да завършим втори, дори с риск да се изправим срещу отбор, който отпадне от Шампионска лига в плейофите".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ерик тен Хаг разкри какво е казал на футболистите на Манчестър Юнайтед на полувремето на мача с Омония!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички