Жозе Моуриньо пожела футболист на Барселона


Жозе Моуриньо пожела футболист на Барселона
Снимка: Getty Images

1511 0

Ектор Бейерин бе едно от последните попълнения на Барселона на последния летен трансферен пазар, за да завърши укрепването на отбора на Шави, но защитникът нямаше много шансове за изява след завръщането си на "Камп Ноу" и не е ясно че ще поднови договора си , който изтича на 30 юни 2023 г.

Бейерин участва едва в пет мача досега този сезон, но това не е пречка да привлече вниманието на един от големите отбори в Италия преди следващия зимен пазар. Става въпрос за Рома, който според портала "Calciomercato" ще има Белерин в дневния си ред да замени нидерландеца Рик Карсдорп . Треньорът Жозе Моуриньо разкритикува представянето на Карсдорп в последния двубой срещу Сасуоло и на пресконференция го покани да си намери отбор през януари, така че напускането му изглежда само въпрос на време.

При този сценарий, Рома ще бъде внимателен към ситуацията на Бейерин и може да представи оферта за крайния защитник на зимния пазар, който да покрие дясната част на защитата. Трябва да се помни, че Белерин пристигна в Барса безплатно, след като прекрати договора си с Арсенал , така че ако каталунският клуб приеме да го продаде, те ще могат да извлекат ползи за усложненото си финансово състояние, а според слуховете, Шави вече е намерил нов централен защитник от Манчестър Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички