Изписаха от болницата майката на Кристиано Роналдо


Изписаха от болницата майката на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

5410 0

Майката на Кристиано Роналдо Мария Долорес Авейро пусна емоционално съобщение в социалните мрежи, с което благодари на хората, които бяха до нея, докато бе в болницата. 65-годишната жена претърпя инсулт в началото на месец март, заради което се наложи тя да влезе в болница в Португалия.

„Късметлийка съм, че имам възможността да живея, да обичам моето семейство и те да бъдат близо до мен. Благодаря на всички за тяхната подкрепа. Това бяха едни трудни за мен дни, които обаче завършиха с победа. Сега съм у дома и съм заобиколена от любовта на моето семейство, моята позитивна енергия“, написа Долорес Авейро в Инстаграм.

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бързо се прибра в Мадейра, за да бъде по-близо до нея. 5-кратният носител на Златната топка благодари на всички, които изпратиха съобщения, за да подкрепят семейството в този труден момент. Днес Долорес бе изписана от болницата в Мадейра за успокоение на нейния син. Нападателят на Ювентус остава в родината си по време на пандемията от коронавирус. А ето каква лоша новина може да стоварят от Ювентус на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички