Бивш национал на Португалия: Кристиано Роналдо ще играе до 40


Бивш национал на Португалия: Кристиано Роналдо ще играе до 40
Снимка: Getty Images/Gulliver

14463 0

Бившият португалски национал Пауло Ферейра говори за своя сънародник Кристиано Роналдо. Ферейра вярва, че петкратният носител на "Златната топка" може да играе до 40-годишна възраст. Същевременно, той е поредният спортист, който отбелязва и се възщихава на физиката и атлетичността на Роналдо.

"Познавам Роналдо от много време. Неговото поведение, професионализмът му, усърдните му тренировки - изключително е. Докато тялото не му позволява да играе повече, той ще бъде на това ниво. Мисля, че ще продължи поне още 4-5 години. Той все още е важен играч, който е уважава от всеки. Все още се страхуват от него, защото може да реши мач" - споделя Ферейра.

"Видях го как се развива, разбира се. Играя със и срещу него, откакто е на 18 и той заслужава все още да е на това ниво заради всичко, което е постигнал, и заради начина, по който се труди. За да играеш все още, когато си на 35, трябва да се грижиш подобаващо за себе си. Трябва да работиш здраво, да почиваш и да се храниш правилно. Той прави всичко това и когато казва, че може да играе до 40, аз му вярвам. Нека видим тялото му как го приема, но ако няма контузии, със сигурност може да го направи" - завърши той.

Междувременно, един от най-качествените голмайстори в съвременния футбол признава, че Серхио Рамос и Кристиано Роналдо са се опитали да го убедят да премине в Реал Мадрид. Вижте за кого става въпрос - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички