Италия тръпне: 32-годишният Алешандре Пато пожела да се завърне в Милан


Италия тръпне: 32-годишният Алешандре Пато пожела да се завърне в Милан
Снимка: Getty Images

3911 0

Звездата на американския Орландо Сити Алешандре Пато заяви, че Паоло Малдини е наясно, че той е готов да се завърне в Италия и отново да облече екипа на Милан!

Контрактът на 32-годишния бразилец с отбора от МЛС изтича през декември 2022 година, а мнозина фенове на Ботуша отлично си спомнят неговите 51 гола в 177 мача с фланелката на "росонерите", които отбеляза между 2007 и 2013 година, преди да напусне в посока Коринтианс.

"В Орландо съм ОКЕЙ и все още имам договор, но Малдини знае: Ще бъда готов (б.р. - да се завърна в Италия). Сега вече съм по-зрял, имам различно отношение към футбола и, може би, ще мога да бъда полезен на по-младите играчи", каза Пато в интервю за "La Gazzetta dello Sport".

"Липсва ми Италия и италианците, както и топлото отношение на феновете. Винаги съм казвал на жена ми, че един ден ще я заведа в Милано и тогава ще разбере какво имам предвид. Там научих много и ми липсва всичко, свързано с Милан. Бих искал да се върна в Серия А, където има много играчи, които са дори по-възрастни от мен".

Преди броени дни самият Паоло Малдини пък призна, че клубът най-вероятно ще бъде продаден в скоро време (прочетете думите му в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички