Паоло Малдини не отрече, че грандът Милан ще бъде продаден, но отправи призив към всички заинтересовани


Паоло Малдини не отрече, че грандът Милан ще бъде продаден, но отправи призив към всички заинтересовани
Снимка: Getty Images/Guliver

5008 0

Легендарният защитник Паоло Малдини намекна, че е напълно възможно скоро да има новини около собствеността на италианския гранд Милан, след като преди време се появиха информации, че настоящите ръководители на "росонерите" преговарят за продажбата на клуба.

Техническият директор все пак настоя, че в момента не е най-удачният момент да се говори за това:

"Знам малко, но е нормално, че след време Милан може да бъде продаден. Не знам кога точно ще бъде този момент", призна той пред "DAZN" и добави: "Въпреки това, остават няколко мача до края на сезона в Серия А и мисля, че би било в интерес на всички сега да мислим за спечелването на Скудетото. Имаме да играем и 1/2-финал в турнира за Купата на Италия", посъветва Малдини.

*Пет кръга преди края на кампанията, Милан е лидер в Италия с актив от 71 точки, но вторият Интер е с 69, а има и мач по-малко! Полуфиналът за Купата на страната пък ще изправи един срещу друг именно тези два отбора (19 април, 22:00 ч.).

Слуховете сочат, че компанията "Investcorp", която е основана в Бахрейн, преговаря за покупката на Милан с американския хедж фонд "Elliott Management", който пък ще настоява за продажна цена в размер на около 1 милиард долара!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички