France Football обяви кои са най-скъпоплатените играчи и треньори


France Football обяви кои са най-скъпоплатените играчи и треньори
Снимка: Guliver/GettyImages

2858 0

За пореден път звездата на Барселона Лионел Меси оглавява списъка с най-високоплатените футболисти, отчете France Football. Аржентинецът е веднага следван от Кристиано Роналдо и Неймар.

Изследването за най-големите заплати във футбола в световния футбол от френското издание е на база годишно проучване от 1999 година насам и твърди, че аржентинската звезда ще спечели средно 131 млн. евро тази година. В тази сума влизат заплатите, бонусите и сумите от рекламни договори.

Футболистът на Ювентус Кристиано Роналдо е на второ място със 118 млн. евро, с 5 млн. повече от миналата година, а на трето място е звездата на ПСЖ с 95 млн. евро. Що се отнася до треньорите на първо място е наставникът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, който печели по 40 млн. на година, а втори е наставникът на Интер Антонио Конте с 30 млн. евро. Хосеп Гуардиола е на трето място с 27,5 млн. евро годишно. А след изказване на ФИФА  кои трансфери нямаше да са осъществени при граница от 100 млн. евро - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички