Интер завърши сезона в Серия А с пестелива победа срещу Торино


Интер завърши сезона в Серия А с пестелива победа срещу Торино
Снимка: Getty Images

399 0

Финалистът в Шампионска лига Интер спечели последния си мач за сезона в Серия А. Тимът на Симоне Индзаги надви минимално Торино като гост и завърши на втора позиция в класирането.

"Нерадзурите" обаче имат само точка повече от третия Лацио, който по-късно тази вечер гостува на Емполи. "Биковете" пък завършиха на девета позиция сезона в италианския елит.

Единственото попадение в мача падна в 37-ата минута, когато при една атака на гостите Марсело Брозович пробва изстрел от границата на наказателното поле, който се оказа неспасяем за стража на Торино - Милинкович-Савич.

През втората част Интер можеше да удвои своя аванс след страхотен далечен удар на Един Джеко в 56'. Изстрелът обаче премина на сантиметри от дясната греда. Три минути по-късно сантиметри не стигнаха на "нерадзурите" за попадение след удар с глава на Роберто Гаярдини.

В 71' се наложи стражът на миланския гранд да спасява крехкия аванс на тима след мощен удар отблизо на Арналдо Санабриа. В 80' пък Джеко бе изведен сам в наказателното поле, но прати топката в лявата греда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички