Интер изпрати официална информация на Лудогорец за реванша


Интер изпрати официална информация на Лудогорец за реванша
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2459 0

От Лудогорец съобщиха, че са получили отговор от Интер относно провеждането на реванша от 1/16-финалите на Лига Европа. Разградчани поискаха информация каква е ситуацията в Милано и дали ще се проведе нормално двубоят заради епидемията с коронавирус в Северна Италия.

"Нерадзурите" са информирали разградчани, че двубой ще има, но ще се проведе пред празни трибуни. Все още обаче се изчаква и официалното потвърждение от УЕФА. "Според колегите от Интер ще бъдат допуснати само отборите, както и техните официални делегации. Допълнително ще се доуточнят активностите около мача - пресконференцията и официалната тренировка на отбора", пише Лудогорец на сайта си.

"Също така билетите, закупени за мача могат да бъдат върнати в офисите на клуба. За тези от вас, които са заплатили по банков път съобщаваме, че парите също ще бъдат възстановени. За целта се свържете с клуба на имейл: tickets@ludogorets.com за повече подробности. ПФК Лудогорец продължава подготовката за своето пътуване, като очаква и официални инструкции от УЕФА", се допълва в съобщението. 

След първия двубой треньорът на Лудогорец Павел Върба бе доволен от играта на тима, но призна, че Интер е бил по-добрият (ето още от неговите думи).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички