Интер - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме финала за Суперкупата на Италия?


Интер - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме финала за Суперкупата на Италия?
Снимка: Getty Images

2008 0

Шампионът на Италия Интер се изправя срещу носителя на Купата на страната Ювентус в големия финал за Суперкупата на Италия. Дерби д'Италия ще определи кой от двата тима ще спечели първи трофей за 2022-ра година по-малко от две седмици след настъпването ѝ.

За разлика от това, на което сме свикнали в последните години - "нерадзурите" ще са фаворити срещу "бианконерите". Момчетата на Симоне Индзаги са и в далеч по-добра форма. Те са в серия от 8 поредни победи в италианската Серия А.

Това им осигурява първото място с 49 точки от 20 мача, като до момента през кампанията имат само едно поражение в шампионата. Ювентус постепенно стабилизира представянето си и поправя кошмарното начало, но все още е извън топ 4.

"Бианконерите" са пети с 38 точки от 21 мача - на 3 пункта от топ 4 и Аталанта, който обаче е с двубой по-малко. Все пак това е финал за Суперкупата и класирането в италианската Серия А няма особено значение, а евентуален трофей ще е изключително важен за Ювентус и самочувствието в отбора.

Масимилиано Алегри обаче няма да може да разчита на важни футболисти, сред които Войчех Шчесни, Матайс де Лихт, Леонардо Бонучи, Алекс Сандро, Хуан Куадрадо и Данило.

Двубоят между Интер и Ювентус ще се състои в дома на "нерадзурите" - "Джузепе Меаца", като ще започне в 22:00 часа българско време. Ще можете да го наблюдавате пряко по Макс спорт 3, както и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички