Конте: Трите точки са много важни


Конте: Трите точки са много важни
Снимка: Getty Images/Guliver

1323 0

Треньорът на Интер Антонио Конте остана доволен от факта, че неговият отбор успя да обръне тима на Фиорентина в снощната вечер и да спечели първия си мач за сезона в Серия А. „Нерадзурите“ изоставаха в резултата с 2:3 до 86-тата минута на срещата, но успяха да достигнат до пълен обрат само в рамките на две минути след голове на Лукаку и Д‘Амброзио.

Антонио Конте се оплака, че отборът на Интер е бил небалансиран на моменти, но поздрави футболистите за цялостното представяне. „Трите точки са много важни, но трябва да откроим цялостното представяне на футболистите. Позитивното е, че вкарахме четири гола и създадохме още много положения. Смятам, че техният вратар Драговски се справи много добре. Атакувахме и създадохме много проблеми за Фиорентина, но в същото време не бяхме достатъчно фокусирани при техните контраатаки. Момчетата знаят как да се подобрят. Трябва да има баланс в тима. Много пъти бяхме небалансирани тази вечер и си платихме за тези грешки. Трябва да опитаме да се защитаваме, като се включваме напред, а не да се надяваме на нашия вратар. Трябва да пресираме опонентите си. Това беше първият мач на Коларов, Д‘Амброзио игра като централен защитник, но целият отбор трябва да се справи по-добре“, заяви Антонио Конте.

Със снощната победа тимът на Интер стартира с 3 точки новата кампания в Серия А, в която ще се опита да детронира шампиона Ювентус. Преди паузата за мачове на националните отбори за „нерадзурите“ предстоят срещи с Беневенто и Лацио. А ето кой футболист на Интер е впечатлил Антонио Конте на тренировка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички