Перишич впечатли Конте, може и да остане в отбора


Перишич впечатли Конте, може и да остане в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1413 0

Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че е останал впечатлен от представянето на Иван Перишич след завръщането му в Милано. Хърватинът се завърна в италианския гранд, след като изкара сезон 2019/20 под наем в Байерн Мюнхен, където записа требъл, печелейки Бундеслигата, Купата на Германия и Шампионската лига.

През лятото се говореше, че крилото отново може да напусне Интер, но наставникът Конте разкри преди откриващия мач на „нерадзурите“ в шампионата срещу Фиорентина, че Перишич се е завърнал в тима с допълнителна мотивация. „Много съм щастлив за Иван, тъй като той имаше прекрасни преживявания с Байерн Мюнхен, където спечели три трофея. Сега той се завърна при нас и е мотивиран да играе за Интер и да ни помогне, щастлив съм, че виждам такова желание у него. Когато показваш такова желание, отдаденост и мотивация на тренировка, всичко за треньора става по-лесно“, заяви Антонио Конте.

Интер завърши сезона в Серия А на второ място, но вече взе Ашраф Хакими, Артуро Видал и Александър Коларов в тима. А ето кой тим се интересува от Иван Перишич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички