Пиоли след срама в дербито: Имахме големи очаквания срещу Интер


Пиоли след срама в дербито: Имахме големи очаквания срещу Интер
Снимка: Getty Images

1111 0

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, говори преди предстоящото домакинство на Нюкасъл от първия кръг в Шампионска лига. 

Срещата идва броени дни след ужасяващата загуба от Интер в дербито на Милано с 1:5, която бе пета поредна за "росонерите" след 4 през миналия сезон. 

Специалистът се извини на запалянковците и им благодари за подкрепата през всички тези месеци. Той вижда Шампионска лига за голяма възможност, като успех над "свраките" би върнал вярата в тима. 

Коментарът на Пиоли

"Не беше лесно, имахме големи очаквания за дербито, имаше много позитивизъм и увереност, но всичко свърши зле. Беше огромно разочарование, но сега ни предстои Шампионска лига. Това е единственият начин, по който можем да променим фокуса си.

Дължник съм на феновете, защото миналия сезон, когато играхме наистина зле, те винаги ни подкрепяха. Също така им дължа нещо, защото станах треньорът на Милан, който е загубил най-много дербита за една календарна година. 

Сега ще направим всичко по силите си, за да сме сигурни, че този сезон все още може да бъде много положителна кампания", категоричен е специалистът.

Вижте коя легенда на световния футбол посети Милан преди Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички