Тежкото препятствие пред Интер да повтори успеха в Шампионска лига, Индзаги искал да избегне точно два отбора


Тежкото препятствие пред Интер да повтори успеха в Шампионска лига, Индзаги искал да избегне точно два отбора
Снимка: Getty Images

787 0

Симоне Индзаги призна, че ще бъде трудно за Интер да "повтори това, което направи" в Европа миналия сезон, като отборът му сега стартира срещу Реал Сосиедад.

"Нерадзурите" блеснаха на европейската сцена през миналия сезон, достигайки до финала на Шампионска лига в Истанбул. Отборът на Индзаги беше само на крачка от вдигането на трофея, но загуби с 1:0 от Манчестър Сити.

Интер отново в преследване на европейска слава

"Беше страхотно пътуване, тази година започва отново срещу силен отбор, на горещ терен. Исках да избегна Реал Сосиедад и Нюкасъл от четвъртата урна, но ще играем както миналата година, знаейки, че ще бъде трудно да повторим това, което направихме. Но искаме да опитаме отново", заяви Индзаги.

Той говори за контузията на Хакан Чалханоглу и включването на Кристиян Аслани. "Това е важно отсъствие, като други, например с Куадрадо. Имам много играчи на разположение, в тази роля имаме Аслани, който е важен играч, много търсен, но който решихме да задържим с нас. Вярваме много в него".

Той изрази мнението си за Реал Сосиедад. "Те са много организиран отбор, с треньор, който е там от много години, с много играчи, които останаха. Те са организиран отбор. Миналата година те играха с различна формация, с Давид Силва зад двамата нападатели. Сега те се промениха, ние ги уважаваме много. Видяхме играчи със страхотно качество, знаем, че ще трябва да изиграем важен мач като, защото се изправяме срещу много, много организиран отбор".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички