Алегри: Най-доброто решение за Бонучи бе да не играе


Алегри: Най-доброто решение за Бонучи бе да не играе
Снимка: Getty Images/Guliver

1269 0

Селекционерът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели след мача с Милан, че е взел по-доброто решение, оставяйки Леонардо Бонучи на резервната скамейка. Централният защитник игра през миналия сезон с екипа на "росонерите" и не бе посрещнат особено топло на "Сан Сиро".

“Бонучи имаше нужда от почивка и се случи така, че се падна да не играе точно срещу Милан. Дори и седейки на пейката, Бонучи получи много обиди от феновете на домакините, затова беше по-добре, че не взе участие в мача", отговори Алегри на въпрос защо Бонучи не е попаднал сред титулярите.

"Бианконерите" победиха домакините с 2:0, като точни за успеха бяха Марио Манджукич и Кристиано Роналдо. Ето какво сподели специалистът относно мача: "С Роналдо, Манджукич и Дибала в атака сме по-трудно предвидими. Алекс Сандро направи чудесно центриране за гола на Марио. В началото на сезона повечето ни центрирания бяха по земята, но сега започнахме да ги насочваме по-високо. Така можем да използваме в максимална степен силната игра с глава на Манджукич".

Междувременно се появиха информации, че ръководството на Ювентус е готово да предложи трима свои футболисти на Манчестър Юнайтед, за да си върнат обратно звездата на "червените дяволи" Пол Погба. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички