Невиждано: Юве предлага трима играчи на Юнайтед, за да си върне Пол Погба


Невиждано: Юве предлага трима играчи на Юнайтед, за да си върне Пол Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

4077 0

Ръководството на Ювентус подготвя много интересно предложение, насочено към отбора на Манчестър Юнайтед и звездата на тима Пол Погба. "Бианконерите" са готови да предложат цели трима играчи, от които "червените" сами да си изберат кой да включат в сделката за французина, твърди английското издание "Express".

Торинци са готови да се разделят с централния защитник Медхи Бенатиа, левия бранител Алекс Сандро или нападателя Марио Манджукич, твърди още изданието. "Червените дяволи" ще имат рядката възможност сами да си изберат кой играч да бъде включен в сделката, ако решат да се разделят с Погба.

Французинът бе свързван с трансфер още през лятото, когато интерес към него проявяваше Барселона. В по-късен етап медиите на Стария континент заговориха за това, че Погба има желанието да се завърне в Торино, където също го очакват с отворени обятия.

Жозе Моуриньо и Пол Погба се намираха в обтегнати отношения по-рано през сезона, но постепенно напрежението стихна, а към момента Погба е вторият-най резултатен играч на тима. Въпреки това все още не се знае дали световният шампион с Франция ще остане на "Олд Трафорд".

Манчестър Юнайтед изпитва трудности в отбрана, където изнемогва от към широчина в състава от началото на сезона. Моуриньо на няколко пъти негодува срещу това, че не бяха направени трансфери в защита през лятото, а сега Бенатиа, който не е особено използван в Италия, изглежда добра опция.

От друга страна нападателите на Манчестър Юнайтед в лицето на Ромелу Лукаку и Маркъс Рашфорд не са особено резултатни през новата кампания. В такъв случай опитният таран Марио Манджукич също би се вписал в състава на Моуриньо, но 32-годишната му възраст може да се окаже пречка за подобна сделка.

Междувременно, Манчестър Юнайтед гостува днес на "Етихад" и тима на Манчестър Сити, докато Ювентус гостува на Милан. Двата сблъсъка може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg, а от колко часа и по кой телевизионен канал ще бъдат излъчвани, може да разберете в следните линкове: 

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Милан - Ювентус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички