Милан ще пазарува от Ювентус и бранител


Милан ще пазарува от Ювентус и бранител
Снимка: Getty Images/Guliver

1790 0

Ръководството на Милан обмисля възможността да привлече Мехди Бенатия от Ювентус. 31-годишният мароканец бе титуляр за "бианконерите" през по-голямата част от миналия сезон, но след завръщането на Леонардо Бонучи шансовете за него рязко се понижиха. Той има едва пет мача като титуляр - четири в Серия "А" и един в Шампионска лига.

Английските грандове Манчестър Юнайтед и Арсенал също се интересуват от играча, но Милан смята да използва добрите си отношения с хегемона в Италия в последно време, за да закупи Бенатия.

БРУТАЛНА ГЛУПОСТ НА ЗАЩИТНИК КОСТВА ПЕРФЕКТНИЯ МАЧ НА ЮВЕНТУС СРЕЩУ РЕАЛ

Треньорът на "росонерите" Дженаро Гатузо e притиснат от контузията на Матиа Калдара и се надява да успее да вземе Бенатия под наем до края на сезона с опция за откупуване. "Росонерите" ще трябва да извадят сума от около15 млн. евро за 189-сантиметровият централен бранител, който игра за Байерн Мюнхен и Рома преди да се присъедини към Ювентус. С тях той спечели два пъти Скудето и две Купи на Италия.

Припомняме, че Милан се подсили в атака с нападателя на гранда от Торино Гонсало Игуаин. Аржентинецът впоследствие призна, че Ювентус просто го е "изхвърлил". Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички