Ибрахимович слага край на кариерата си, от Милан му предлагат специален пост


Ибрахимович слага край на кариерата си, от Милан му предлагат специален пост
Снимка: Getty Images

2203 0

Легендата на шведския футбол Златан Ибрахимович все още се възстановява от контузия на кръстните връзки на коляното, като не е ясно кога ще е готов отново за игра. Според Gazzetta Dello Sport е много възможно Ибра да сложи край на кариерата си след края на сезона.

Изданието твърди още, че "росонерите" се готвят да му предложат и позиция на клуба, а именно като посланик на Милан.  Очакваше се шведът да се завърне в началото на 2023 г., като възстановяването не е претърпяло значителни спънки досега. Процесът обаче няма да бъде прибързан и следователно датата на връщане е неизвестна.

Ибрахимович няма да бъде на разположение за първия мач срещу Тотнъм в Шампионска лига. Вероятно за реванша ще е, но като се има предвид колко малко е играл през последните 12 месеца, състоянието му ще трябва да бъде оценено внимателно.

Златан игра за "червено-черните" от 2010 до 2012 г., а през 2020 г. се завърна в отбора, идвайки от Лос Анджелис Галакси. А кой играч се опитват да привлекат от Милан - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички