И ти плащат за това?! Наполи се забавлява на гърба на Ромелу Лукаку (ВИДЕО)


И ти плащат за това?! Наполи се забавлява на гърба на Ромелу Лукаку (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1687 0

Наполи може и да загуби от Интер в срещата от Серия А в сряда, но „партенопейците“ определено се забавляваха… на гърба на Ромелу Лукаку.

Срещата беше оспорвана, а победата за „нерадзурите“ дойде след гол на Един Джеко в 56-ата минута. Въпреки загубата, играчите на Наполи намериха утеха в нещастието и несгодите на противниковия нападател – Ромелу Лукаку.

През първото полувреме нападателят получи извеждащо подаване, но до атака така и не успя да се стигне. Той се опита да овладее топката с левия си крак, но първото му докосване прати кълбото извън терена. По реакцията му личеше, че не е доволен от изпълнението си, а в следващия момент камерата показа Джовани Симеоне. Играчът на Наполи седеше на резервната скамейка, а широката му усмивка след нескопосаното отиграване на Лукаку беше красноречива.

Белгийският нападател не се представя на очакваното ниво. Той се завърна в Интер под наем, след като изкара едно не особено задоволително откъм изяви време в Челси. В момента обаче контузиите му го ограничиха до едва 5 стартирани срещи в Серия А.

Лукаку сподели и за кой отбор иска да играе в бъдеще.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички