Милан Шкриняр държи управата на Интер в неведение около договора си


Милан Шкриняр държи управата на Интер в неведение около договора си
Снимка: Getty Images

905 0

Интер все още чака отговор от бранителя Милан Шкриняр след последното си предложение за подновяването на договора му. Словакът обаче се бави с отговора си, което му позволява да изслуша предложения от други тимове този месец, твърди "TuttoMercatoWeb".

Настоящият договор на 27-годишния централен защитник изтича w края на този сезон и не е тайна, че ПСЖ има сериозен интерес да го вземе. Парижани се опитаха да подпишат с Шкриняр миналото лято и следят отблизо работата му в Милано.

Според най-различни информации представители на Интер са се срещнали с такива на словака и са останали положително настроени след срещата. В момента обаче те чакат финалният му отговор за отправената оферта.

За съжаление на "нерадзурите", Шкринят се бави, което му позволява да обсъди евентуално преминаване в ПСЖ или други заинтересовани клубове този месец. Ако реши да не поднови, той ще остане в клуба до лятото и след това ще напусне със свободен трансфер, освен ако не пристигне убедителна оферта през януарския трансферен прозорец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Българин попадна в идеалния отбор на Интер до 19 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички