Хеттрик на Игуаин и най-бързият гол в ЛЕ дадоха спокойствие на Наполи и Севиля преди реваншите


Хеттрик на Игуаин и най-бързият гол в ЛЕ дадоха спокойствие на Наполи и Севиля преди реваншите
Снимка: Getty images/Gulliver

1337 0

С хеттрик на Игуаин и чрез най-бързия гол, отбелязван някога в Лига Европа, Наполи и Севиля изглеждат сигурни четвъртфиналисти в турнира, след като записаха изразителни победи над съперниците си.

Отборът на Наполи обърна Динамо (Москва) и след победа с 3:1 диша по-спокойно преди реванша от осминафиналите в Лига Европа.

Още във 2-ата минута руснаците поведоха, чрез Кевин Кураний.

Гонсало Игуаин обаче се превърна в герой за домакините на "Сан Паоло" и реализира хеттрик в мача с попадения в 25-ата, 31-ата от дузпа и в 55-ата минута, кото по този начин донесе победата на своите.

Витоло пък записа името си в историята, след като вкара най-бързият гол в Лига Европа при победата като гост на Севиля над Виляреал с 3:1. 

На него му бяха необходими 13,21 секунди, за да изведе гостите напред, след като бе изпуснат от Бейли, остана очи в очи срещу Серхио Асенхо и го преодоля за 0:1.

В 26-та минута засече с глава след центриране и удвои.

Виляреал успя да върне едно попадение в 49-та минута чрез Лусиано Вието, който бе най-съобразителен в получилото се разбъркване в наказателното поле на Севиля.

Севиля реши всичко в 51-та минута. Тогава след центриране в наказателното поле на Виляреал Ибора свали топката с глава към оставения непокрит Кевин Гамейро, който разстреля Серхио Асенхо и оформи крайния резултат в срещата.

Реваншите са след седмица.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички