Франческо Тоти се надява Рома да стигне до финала на Лигата на конференциите


Франческо Тоти се надява Рома да стигне до финала на Лигата на конференциите
Снимка: Getty Images/Guliver

1980 0

Легендата на Рома Франческо Тоти изрази подкрепата си към старши треньора на отбора Жозе Моуриньо и заяви, че не е изключено да пътува с отбора при гостуването на Лестър в първия мач от полуфиналите на най-новия европейски клубен турнир. Двубоят е в четвъртък, а реваншът в Рим е насрочен за 5 май.

"Посещавам мачовете на Рома като фен и нищо повече. Може би дори ще пътувам за Лестър", заяви бившият капитан на "вълците" пред Gazzetta dello Sport.

"Близо сме до финала в Лигата на конференциите. Надявам се и вярвам, че може да постигнем тази цел", заяви италианецът, който не скри изненадата си от съмненията на феновете в качествата на настоящия наставник. 

Тоти не пропусна да похвали и футболистите Лоренцо Пелегрини и Николо Дзаниоло, които играят важна роля в настоящия състав на столичаните: "Винаги съм твърдял, че Пелегрини има качества за капитан. Той е добро момче и съм щастлив, че хората го разбраха. Дзаниоло също има поле за развитие, но това ще се случи с времето", подчерта великолепният играч от близкото минало. 

Тимът на Рома е пети във временното класиране в Серия А с 58 точки, на осем зад четвъртия Ювентус. В последния кръг воденият от Жозе Моуриньо отбор загуби гостуването си на Интер с 1:3, като това прекъсна добрата серия от 12 мача без поражение в калчото.

Ето как се разви дербито между "змията" и "вълците"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички