Какво правило на Алегри е принудило Роналдо да подари iMac на всеки играч на Ювентус?


Какво правило на Алегри е принудило Роналдо да подари iMac на всеки играч на Ювентус?
Снимка: Getty Images/Guliver

7132 0

Голямата звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо, е подарил по един iMac на всеки от своите съотборници след двубоя срещу Валенсия преди година и половина от Шампионска лига. Причината за това е било правило, въведено от Масимилиано Алегри.

То гласяло, че всеки играч, който получи червен картон, след това трябвало да направи подарък към своите съотборници. Във въпросния двубой Кристиано бе силно пресилено изгонен в 29-ата минута. Той го прие много тежко, като дори напусна терена със сълзи в очите.

Последва обжалване, което не бе прието. А за своите съотборници осигурил вече споменатите iMac-ове. Историята разказва вратарят на "старата госпожа" - Войчех Шчесни, пред медиите в своята страна - Полша. Той допълва още, че правилото е било валидно и при закъснение за тренировка.

Междувременно, стана ясно, че Роналдо си е купил нов суперавтомобил. Според TheSupercarBlog, португалската звезда е станал притежател на Bugatti Centodieci, за което е платил 9 милиона долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички