Фаул, замахване, удар без топка, плюене в лицето - най-доброто от Дъглас Коща срещу Сасуоло (ВИДЕО)


Фаул, замахване, удар без топка, плюене в лицето - най-доброто от Дъглас Коща срещу Сасуоло (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2699 0

Кристиано Роналдо най-накрая намери път към противниковите врати в Серия А. Португалският национал заби и двете попадения при победата с 2:1 над Сасуоло в среща от 4-я кръг на първенството.

В 50' и 65' португалската суперзвезда бе точен и донесе удобна преднина на своя тим. По всичко личеше, че на "Ювентус Стейдиъм" ще станат свидетели на поредна сравнително лесна победа от началото на Калчото, преди да се стигне до добавеното време на срещата и намаляването на резултата. Кума Бабакар се извиси над всички при центриране в наказателното поле на Юве и с глава намали за 2:1.

По-интересното обаче тепърва предстоеше... или вече бе започнало. В хода на атаката на Сасуоло Федерико Ди Франческо подаде към свой съотборник в момента, в който бе фаулиран грубо отзад от Дъглас Коща, след което посегна и с лакът да удари съперника, който търсеше обяснение за действията на бившия играч на Байерн Мюнхен.

ЗАЩО 28 Е ЩАСТЛИВОТО ЧИСЛО НА КРИСТИАНО РОНАЛДО ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА

След отбелязването на попадение на Бабакар, двамата играчи отново влезнаха в противоречие, като бразилецът опита и да удари Ди Франческо с глава, за което получи жълт картон. Секунди по-късно футболистът на Сасуоло отново се озова в близост до Коща и отново попита за случката, а този път получи директно плюнка в лицето. Тук се намеси и системата ВАР, а Коща получи червен картон за деянието си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички