28 - Щастливото число на Кристиано Роналдо втора година поред


28 - Щастливото число на Кристиано Роналдо втора година поред
Снимка: Getty Images/Guliver

3050 0

320 минути! Толкова време бе необходимо на Кристиано Роналдо, за да превключи от "испански" на "италиански" и да започне да ниже попадения. Португалецът се разписа на два пъти във вратата на Сасуоло при победата с 2:1 в мач от 4-я кръг на Серия А.

CR7 стана обект на множество критики от началото на кампанията, след като направи няколко фрапантни пропуска в първите три мача на "старата госпожа", в които с лекота би трябвало да се разпише. Той обаче кротко дочака мига си, за да покаже познатата си радост след отбелязване на гол със завъртане във въздуха.

През миналата година, когато още бе играч на Реал Мадрид, носителят на 5 награди Златна топка бе в подобна "тежка" серия. Той не намираше пътя към вратата на съперниковите отбори и това доведе до доста освирквания дори от феновете на "белия балет". Тогава Кристиано трябваше да чака 28-я си опит, за да стигне до първи гол в мрежата на тим от Примера Дивисион. А какво стана след това? 26 гола в Ла Лига, още 15 в Шампионска лига и общо 47 през целия сезон с екипа на Реал, като помогна на отбора да спечели Шампионска лига за трета поредна година.

Как се развива кариерата на Роналдо до момента в Италия? В мача със Сасуоло той направи два пропуска преди да отбележи дебютния си гол. А тези негови удари бяха под №26 и 27. И отново след 28-я си удар по посока противниковата врата, така, както бе миналата година, CR7 вкара първия си гол за сезона, а минути по-късно наниза и второ попадение в срещата, за да донесе успеха на своя отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички