Алегри обясни защо Пауло Дибала не играе и отсече: Трябва да се бори


Алегри обясни защо Пауло Дибала не играе и отсече: Трябва да се бори
Снимка: Guliver/GettyImages

3217 0

Пауло Дибала не се радва на успешен старт на новата кампания в Серия А. Един от лидерите на Ювентус по голове и асистенции два поредни мача остана на резервната скамейка и до момента Масимилиано Алегри рядко разчита на него като партньор на Кристиано Роналдо в атаката на "бианконерите".

Преди предстоящата среща със Сасуоло на "Алианц Стейдиъм" италианският треньор беше попитан за състоянието на Дибала и каква е причината той да не играе. Алегри спокойно обясни, че това се дължи на тактиката, която е използвал в последните мачове.

"Дибала беше на резервната скамейка в последните два мача, защото имах различна идея за схемата ни на игра. Никой не поставя под съмнение неговите качества, но трябва да извадя на терена 11 футболисти и още три резерви", коментира Алегри и настоя, че аржентинецът трябва да се бори за мястото си в неговата титулярна селекция. 

"Сега ще играем на всеки три дни. Пауло трябва да си върне титулярното място и трябва да работи, както правят всички", отсече треньорът. Междувременно Дибала беше помолен да коментира каква е разликата между това да играе с Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Какво каза по темата четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички