Кристиано избухна с два гола за 15 минути в домакинството на Ювентус (ВИДЕО)


Кристиано избухна с два гола за 15 минути в домакинството на Ювентус (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5053 0

3 мача и 50 минути игра! Толкова бяха нужни на суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо, за да вкара първия си гол за италианския шампион Ювентус. Португалецът пристигна в Торино през лятото, но така и не намираше пътя към мрежата на противника.

Е, в своя 4-ти мач той дочака мига си и се разписа след грешка в защитата на Сасуоло. Леонардо Бонучи опита с ножичен удар да се разпише във вратата на гостите, а кълбото бе отклонено от защитник на Сасуоло в гредата на собствената му врата. Топката пък се върна на крака на Роналдо, който от около метър нямаше проблем да се разпише.

15' след дебютното си попадение, Роналдо вкара и втори гол, след като завърши бърза атака, при която получи по левия фланг и прати топката в далечния ъгъл.

След попадението, очаквано "Ювентус Стейдиъм" видя познатият начин за празнуване от CR7. Камерите уловиха и половинката му Джорджина Родригес, която на крака аплодираше своя любим. Роналдо младши също бе сред тези, които аплодираха голмайстора на отбора.

КРИСТИАНО РОНАЛДО ЩЕ ПОЛУЧИ 5 МИЛИОНА ЕВРО БОНУС, АКО ИЗПЪЛНИ ТОВА УСЛОВИЕ ПРЕЗ СЕЗОНА В ЮВЕНТУС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички