От обкръжението на Роналдо: Спекулация е, че е бил предлаган на Барселона!


От обкръжението на Роналдо: Спекулация е, че е бил предлаган на Барселона!
Снимка: Guliver/GettyImages

1210 0

В последния ден новината, че Кристиано Роналдо си търси нов отбор и дори е бил предложен на Барселона сериозно поразтърси футболната общественост. И в частност феновете на Ювентус и на бившия му клуб Реал Мадрид. Близкия кръг до португалеца обаче категорично отхвърлиха, че е бил предлаган на каталунците.

Перспективата Роналдо и Лео Меси, двамата най-големи играчи от своето поколение, да играят в един и същи отбор няма как да не "отвори" футболния апетит на всеки фен на играта. Тези, които са близки до капитана на Португалия обаче потвърдиха пред AS, че всяка новина за трансфер в Барселона е слух и "напълно невярна".

33-годишният Роналдо има договор в Ювентус до 2022 г. и намерението му е да остане в Торино, тъй като търси шести трофей в Шампионска лига. Това ще го направо втория играч след Кларънс Зеедорф, който спечели най-голямата клубна награда в Европа с три различни клуба. Освен това, AS допълва, че Роналдо и семейството му са много щастливи в Торино и той няма намерение да напуска Ювентус заради Барселона или друг клуб. А какво каза президентът на Юве за бъдещето на Роналдо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички