Пирло определи ненужните в Ювентус


Пирло определи ненужните в Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

3402 0

Аарън Рамзи не е желан от новия мениджър на Ювентус Андреа Пирло и е свободен да си търси нов отбор. Уелската звезда се присъедини към „старата госпожа“ миналото лято като свободен агент, но по всичко изглежда, че престоят му в Торино ще бъде кратък.

29-годишният Рамзи стартира в едва 11 мача за Ювентус в Серия А през този сезон. Сега клубът ще се опита да го продаде, за да се освободи от голямата му заплата на стойност 250 хиляди паунда на седмица. Андреа Пирло иска да се раздели още с Гонсало Игуаин, Сами Кедира, Даниеле Ругани и Матиа Де Шилио. Блейс Матуиди пък вече обяви, че си тръгва от Ювентус. Световният шампион мина медицински прегледи в тима на Интер Маями и подписа 3-годишен договор с отбора във вчерашния ден.

Италианският наставник иска да изгради боеспособен отбор, който да се бори за трофея в Шампионската лига през следващия сезон. Един от футболистите, който продължава да бъде свързван със завръщане в Торино, е Пол Погба. В миналото се говореше за потенциална размяна на френския халф с Аарън Рамзи, но за момента Манчестър Юнайтед няма никакво намерение да се разделя със своя футболист. А ето кой друг бивш играч на Ювентус може да се завърне в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички