Ерата "Бонучи" в Юве приключи, опитният защитник ще заиграе в Бундеслигата


Ерата "Бонучи" в Юве приключи, опитният защитник ще заиграе в Бундеслигата
Снимка: Getty Images

950 0

Големият лидер в отбора на Ювентус - Леонардо Бонучи, ще напусне клуба и ще се присъедини към германския Унион Берлин до края на летния трансферен прозорец, информира италианският "Sky Sports".

Детайли около сделката бяха съобщени и от Фабрицио Романо. Журналистът споделя, че двете страни са се разбрали за трансфера на Бонучи. Ако всичко върви по план, то той ще лети днес (31 август) до германската столица, за да мине прегледи и ще подпише договор до края на сезон 2023/24, като в момента се обсъжда опция за +1 година в контракта.

Припомняме, че по-рано през лятото Юве отказа да картотекира своя легендарен футболист за новия сезон, а той не остана никак доволен от това. За мнозина това е било повратната точка в решението му да си тръгне от Торино.

36-годишният бранител е със статут на легенда в "старата госпожа". Той има 502 изиграни мача за "бианконерите" във всички турнири. 8-кратен шампион е на Италия с Юве, 4-кратен носител на Купата на Италия и е печелил 5 пъти Суперкупата на страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легендата на Ювентус, която каза "НЕ" на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички