След гръмкия старт: Ювентус се пребори за равенство у дома във II-ри кръг


След гръмкия старт: Ювентус се пребори за равенство у дома във II-ри кръг
Снимка: Getty Images

820 0

След гръмката победа на старта, Ювентус направи равенство във втория кръг на Серия А през сезон 2023/24. "Бианконерите" завършиха 1:1 с Болоня на своя стадион, като дори в не малка част от мача изоставаха в резултата.

Люис Фъргюсън откри за гостите в 24-ата минута, след като получи топката в наказателното поле и необезпокояван успя да я прати в долния ляв ъгъл на Перин. Ювентус направи доста слабо първо полувреме, но натисна след почивката. 

Домакините стигнаха до попадение в 52' чрез Душан Влахович, но преглед с ВАР убеди съдията, че при атаката на "черно-белите" е имало засада.

Играчите на Болоня скочиха за дузпа в 71', когато Дан Ндойе се строполи на тревата след съприкосновение със защитник на Юве. Първоначално реферът не им обърна внимание, но после провери ситуацията с ВАР и остана на предишното си мнение - дузпа няма.

Сръбската звезда на "Старата госпожа" все пак успя да се разпише и в този мач. В 80' той засече центриране на Илинг и с глава прати топката в долния десен ъгъл за 1:1.

В класирането Ювентус остана на четвърта позиция, докато Болоня се вдигна с цели 2 благодарение на токата и вече е 14-и.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички