Ливърпул определи 25-годишен национал като перфектния заместник на Салах


Ливърпул определи 25-годишен национал като перфектния заместник на Салах
Снимка: Getty Images

12968 0

Ливърпул е определил Федерико Киеза от Ювентус като евентуален заместник на Мохамед Салах. Египтянинът е свързван с преместване в Саудитска Арабия това лято, тъй като гранда от Близкия изток - Ал-Итихад е готов да похарчи голяма сума пари за нападателя.

"Новият" Салах?

Според журналиста Джанлука Ди Марцио, Киеза отново се е появил на радара на Ливърпул, след като на "Анфийлд" са разбрали за голям интерес към Салах от страна на Ал Итихад. Звездата на Ювентус се смята за перфектния заместник на звездния нападател, а "бианконерите" са готови да изслушат мърсисайдци.

Припомняме, че в края на сезон 2022/23 Киеза заяви, че се радва, че сезонът е приключил. Мнозина фенове на италианския футбол сметнаха, че с това си съобщение италианския национал е готов да си тръгне от Торино в търсене на следващото си приключение.

Киеза се появи на радара на големите европейски клубове, след като направи страхотни изяви с екипа на Ювентус през последните няколко сезона, въпреки че бе измъчван от тежка контузия. 25-годишният футболист може да се похвали с 95 мача за "старата госпожа" във всички турнир, в които е реализирал 23 попадения и асистирал за още 20. В момента "Transfermarkt" оценява италианеца на 40 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мойсес Кайседо отрязал по брутален начин Ливърпул и Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички