Един от най-големите таланти отново стресна Италия заради контузия


Един от най-големите таланти отново стресна Италия заради контузия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1047 0

В Италия са притеснение, че полузащитникът Николо Дзаниоло може да е получил нова сериозна контузия на коляното, след като бе сменен принудително при победата като гост над Нидерландия с 1:0 в Лигата на нациите.

21-годишният играч на Рома, един от най-обещаващите млади таланти на „Скуадра адзура“, отсъства от терените в първите шест месеца за 2020, след като скъси връзки в дясното си коляно в мач с Ювентус.

В понеделник, той пострада в областта на лявото коляно и бе изнесен на носилка, изпитвайки сериозна болка. „Става въпрос за навяхване. Той идва след дълга рехабилитация и очевидно е притеснен, както и ние“, каза лекарят на Италия Андреа Ферети.

Рома разкри, че Дзаниоло ще премине тестове след завръщането си в Рим във вторник. „Клубът потвърждава, че Николо Дзаниоло е получил травма на лявото коляно по време на мача на Италия в понеделник вечер. Играчът ще премине диагностични и клинични тестове, след които ще стане ясно колко е сериозна контузията му“. По-рано стана ясно, че легендата на Рома Франческо Тоти може да се завърне в клуба - вижте подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички