Ювентус близо до сделка за Един Джеко


Ювентус близо до сделка за Един Джеко
Снимка: Getty Images/Guliver

3349 0

Нападателят на Рома Един Джеко е все по-близо до трансфер в Ювентус. Редица източници в Италия твърдят, че сделката за босненския национал ще бъде завършена в рамките на следващите дни.

34-годишният реализатор е на върха на трансферния списък на Андреа Пирло за заместник на напускащия Гонсало Игуаин, който очаква договора му да бъде прекратен по взаимно съгласие. Според „Кориере дело Спорт“ Джеко е решил твърдо да премине в Ювентус и „бианконерите“ не са набелязали други трансферни цели. Вчера излезе информацията, че Луис Суарес е желан от „старата госпожа“, но изглежда, че този трансфер няма да се осъществи. Италианското издание твъди, че сделката за Джеко ще бъде обявена в началото на следващата седмица, но може и да се забави докато бъде обявено напускането на Игуаин.

Подобна е и информацията от ‘La Republica’, които пишат, че сделката вече е приключена и Фабио Паратичи е постигнал споразумение с агента на Джеко и Рома. Очаква се босненският нападател да взима по 7.5 милиона евро на сезон, докато „вълците“ ще приберат 10 милиона от продажба и 2 милиона под формата на бонуси. А ето кой бивш футболист на Юве може да замести Джеко в Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички