Два клуба от Висшата лига се облизват за Адриен Рабио


Два клуба от Висшата лига се облизват за Адриен Рабио
Снимка: Getty Images/Guliver

2573 0

Манчестър Юнайтед и Евертън проявяват интерес към полузащитникът на Ювентус Адриен Рабио. Френският халф пристигна на „Алианц Стейдиъм“ през миналото лято, но може да напусне „бианконерите“ след само един сезон с тима.

25-годишният футболист в момента е в родината си, като се очаква да се завърне в Торино тази седмица и да мине двуседмичен период на самоизолация. Според „Кориере Торино“ французинът вече се оглежда за изход от Ювентус, като Манчестър Юнайтед и Евертън са били в контакт с него. Мениджърът на „карамелите“ Карло Анчелоти има желание да вземе Рабио в тима, като смята, че той би бил много полезен в халфовата линия на отбора. Манчестър Юнайтед също се интересува от играча и смята, че той може да изиграе роля при евентуални преговори със „старата госпожа“ за Пол Погба, който е свързван със завръщане в Торино.

Въпреки спекулациите за евентуален трансфер, проблем може да се окаже голямата заплата на Рабио. Френският халф взима по 7 милиона евро на година, като не е склонен да понижи изискванията си. А ето кой съотборник на Рабио е на път да поеме към Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички