Душан Влахович вкарва, Ювентус бие - край на лошата серия за "старата госпожа" (ВИДЕО)


Душан Влахович вкарва, Ювентус бие - край на лошата серия за "старата госпожа" (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1024 0

Ювентус се върна на победния път в Серия А, след като спечели с класическа разлика визитата си на Салернитана - 3:0. Големият герой за победителите бе навлизащият във форма Душан Влахович, който се отчете с две попадения за успеха, докато междувременно и Костич се разписа веднъж.

По този начин местният колос сложи край на серията от три двубоя в елита без успех, в които загуби два пъти и завърши наравно веднъж. Възпитаниците на Алегри вече разполагат с 26 точки след отнетите 15 и се намират на 10-о място, докато Салернитана разполага с 4 по-малко и е на 16-и. 

Ювентус не срещна проблеми срещу непретенциозния съперник и се възползва от възможността да спечели лесни три пункта, а и да започне да възвръща самочувствието си. 

В срещата всичко най-интересно започна в 26-тата минута, когато Влахович реализира от дузпа и откри резултата, а след още десет имаше чудесната възможност да удвои. Това обаче не пропусна да направи неговият добър приятел Филип Костич в изтичането на редовното време от първата част. 

Второто полувреме започна ударно за гостите и те оформиха крайния резултат още в 47-ата минута отново чрез Влахович. Той пое подаване между двама и разстреля противниковия вратар. 

В 59-тата и 86-тата минута нови чисти положения бяха пропилени след удари в гредите, като по-оптимистичен развой щеше да впише Ди Мария и Кийн сред голмайсторите, а разликата между двата тима щеше да достигне пет попадения.

Eто какво предстои пред Погба в Ювентус!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички