Директорът на Фиорентина подкрепи президента в критиките към съдийството срещу Ювентус


Директорът на Фиорентина подкрепи президента в критиките към съдийството срещу Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

1414 0

Директорът на Фиорентина Даниеле Праде е горд, че президентът на „виолетовите“ Роко Комисо обяви съдийството от мач с Ювентус за отвратително. Комисо бе гост в няколко италиански телевизии и протестираше остро срещу съдийските решения при загубата на неговия тим с 0:3 срещу „бианконерите“ в неделя, като имаше сериозни претенции към някои ситуации, особено втората дузпа, която бе отсъдена в полза на Ювентус.

„Боли ни да загубим по този начин, но утре е нов ден и трябва да продължим да работим“, каза Даниеле Праде. „Не беше само едната дузпа, имаше серия от инциденти, които бяха срещу нас и показахме страхотен феърплей, като не желахме да ги коментираме. Въпреки че имахме желание, нашият президент не каза да не задълбаваме в случилото се. Нашият президент защити позицията ни и това ни кара да бъдем щастливи и силни.“

„Искам да стане ясно, че нямаме проблеми със съдиите генерално, искаме само това, което е честно и което е наше. Става въпрос за положения като нарушението във втората минута, Херман Пецела срещу Верона или фаулът срещу Франк Рибери, при който на Панайотис Тахцидис дори не бе показан жълт картон“, допълни директорът на Фиорентина. А ето какво още се случи на вчерашния мач между "Скуадра Виола" и Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички