Де Лаурентис си призна: Не е трябвало да приема оставката на Лучано Спалети


Де Лаурентис си призна: Не е трябвало да приема оставката на Лучано Спалети
Снимка: GettyImages

304 0

Президентът на Наполи - Аурелио Де Лаурентис, призна, че е сгрешил, разделяйки се с Лучано Спалети. Той заяви, че се е поддал на емоциите и е приел оставката на треньора от благодарност за това, че направи тима шампион в Серия А.

Обстоятелствата около раздялата със Спалети

"Смятам Наполи за семейство. Поех цялата вина, защото сключих добър договор със Спалети, както и с Бенитес. Той включваше удължаване с още една година и трябваше да го дам писмено до края на май", заяви Де Лаурентис, цитиран от "Sky Sport Italia".

А я е приел от признателност за скудетото

"На церемонията по награждаването казах, че Спалети ще остане при нас. На 21 април официално му изпратих вариант за следващия сезон. Никога не бих повярвал, че на вечерта на 12 май той ще ми обяви, че иска да вземе почивка в кариерата си", продължи клубният бос.

Грешката на Де Лаурентис

"Моята грешка беше, че приех молбата му от благодарност за факта, че върна скудетото при нас след 33 години", завърши той.

През този сезон Наполи се представя посредствено. Tимът на Валтер Мацари е на седмо място в класирането и изостава с 22 точки от върха, където е Интер. Наскоро Де Лаурентис коментира и дали ще назначи Жозе Моуриньо за треньор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички