Брозович от Интер е на кръстопът - да сбъдне детската си мечта в Барселона, или да акостира в Саудитска Арабия


Брозович от Интер е на кръстопът - да сбъдне детската си мечта в Барселона, или да акостира в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

1982 0

Хърватският национал Марсело Брозович се очаква да напусне Интер това лято и в момента обмисля два варианта къде да продължи своята кариера като професионалист.

Според "Mundo Deportivo" пред 30-годишният хърватин има две опции. Първият вариант са саудитските милиони. Ал Насър на Кристиано Роналдо е готов да му предложи тригодишен договор, с който той ще заработи 60 милиона евро. Вторият вариант е да премине в Барселона и да сбъдне детската си мечта. Разбира се, офертата на каталунците е значително по-ниска от тази на Близкия Изток.

Според хърватските медии пък Брозович предпочита да се премести в Барселона, за него това е много по-вълнуваща опция, освен това каталунският град е много по-привлекателен за него от Рияд. Неговите агенти обаче предпочитат варианта Саудитска Арабия, защото ще могат да вземат по-високи комисионни.

Следващите дни трябва да бъдат решаващи за Брозович, Барселона, която има финансови проблеми, трябва да намери място за футболиста възможно най-бързо. Полузащитникът е обвързан с Интер до 2026 година, а в момента се оценява от "Transfermarkt" на 25 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Милан прави опит да отмъкне "новия Меси" от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички