В Италия гърмят: Ромелу Лукаку предава Интер за кръвния враг Милан


В Италия гърмят: Ромелу Лукаку предава Интер за кръвния враг Милан
Снимка: Getty Images

1895 0

Нападателят на Интер - Ромелу Лукаку, е напълно възможно да си навлече гнева на цялата синя част от Милано. Решение, което може да вземе по време на летния трансферен прозорец, би могло да му донесе огромни критики.

Казусът

Белгийският таран е собственост на Челси, където се завръща след края на сезона. Това означава, че ако "нерадзурите" не желаят да го привлекат за постоянно в редиците си, те нямат думата за неговото бъдеще.

Съответно, от съвестта на Лукаку зависи това дали той ще премине във вечния им съперник Милан, за който "Gazetta dello Sport" твърди, че има сериозен интерес към прават му.

Бъдеще под въпрос

Къде ще продължи кариерата си 30-годишният централен нападател е въпрос, който към момента не намира своя отговор. Временният му договор с Интер изтича след 9 дни, след което той отново ще се завърне на "Стамфорд Бридж", където от контракта му остават още 3 години. По нищо не личи обаче той да бъде продължен.

Интер изразява намерения отново да вземе под наем тарана, споделя изданието. Междувременно градският им опонент Милан се включва в надпреварата за подписа му, но с оферта за откупуване.

Информацията разкрива, че Челси е готов да се раздели с играча, за когото плати 109 млн. евро преди 2 години, за "скромната" сума от 40 млн. евро. "Сините" ще желаят да избият част от вложените средства, което прави "росонерите" по-вероятен вариант.

А какво се твърди, че желае самият Лукаку?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички