БРАВО! Никола Илиев - българският футболист, осигурил титлата за Интер, е в идеалния отбор до 19 години


БРАВО! Никола Илиев - българският футболист, осигурил титлата за Интер, е в идеалния отбор до 19 години
Снимка: Оф. сайт на Интер

2309 0

Роденият през 2004 година български атакуващ футболист Никола Илиев продължава да гради доброто си име в Италия. И то с екипа на гранда Интер. Той бе избран в отбора на годината в италианското първенство до 19 години.

Илиев попадна в този тим, съставен от специализирания сайт, следящ млади таланти - Mondoprimavera, цитират колегите от dsport. Никола Илиев, който се подвизава по левия фланг на атаката, остави отлични впечатления с екипа на "нерадзурите".

Припомняме, че именно той донесе титлата за Интер с попадение срещу Рома в 97-ата минута във финалния двубой на първенството. Той е част от гранда на Ботуша от септември 2020-а година, когато отива там от Ботев Пловдив.

През този сезон Никола Илиев има 8 попадения, като цели 4 от тях са във вратата на Виктория Пилзен в Шампионска лига (младежката), което е и рекорд за състезанието.

Илиев дори направи неофициален дебют за представителния отбор на Интер. Това се случи в приятелска среща срещу Гзира Юнайтед (Малта) на 5 декември. Mondoprimavera допълва, че шансовете да направи и официален дебют за представителния тим през втория полусезон е голям.

Припомнете си и как Никола Илиев вкара 4 гола в Шампионска лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички