Никола Илиев няма спирка - наниза нов гол за Интер!


Никола Илиев няма спирка - наниза нов гол за Интер!
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1893 0

Младият български талант Никола Илиев отново отбеляза попадение за младежкия тим на Интер при равенството 2:2 срещу Фрозиноне. Националът на България, който се подвизава като атакуващ халф, отбеляза второто попадение за "нерадзурите" в мача.

По-рано през седмицата Никола Илиев отбеляза 4 гола в един мач в Шампионска лига (ВИДЕО), а силното му представяне предизвика широк медиен отзвук. Младокът се намира в отлична форма и не пропусна да се разпише отново и в двубоя срещу Фрозиноне в местното първенство.

18-годишният Илиев е юноша на Ботев Пловдив, откъдето бе привлечен в Интер. Това бе втори гол за него в италианското първенство, а в младежката Шампионска лига той има четири гола в четири мача, макар и четирите да бяха отбелязани в мача срещу Виктория Пилзен.

Никола Илиев вече има два мача и за мъжкия национален отбор по футбол, като записа общо 63 минути в последните два мача на България срещу Гибралтар и Северна Македония, които бяха спечелени под ръководството на новия селекционер Младен Кръстаич.

Никола Илиев често си говори и с наставника на мъжкия отбор Симоне Индзаги, който често го вика да тренира с първия отбор на Интер. Повече по темата четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички