Босът на Наполи отново безмилостен: Обадих се на Луис Енрике и благодаря на Бога, че отиде в ПСЖ


Босът на Наполи отново безмилостен: Обадих се на Луис Енрике и благодаря на Бога, че отиде в ПСЖ
Снимка: GettyImages

1014 0

Президентът на Наполи Аурелио ди Лаурентис никак не е доволен от тренора на тима Руди Гарсия. Лаурентис определено показа, че наставникът не може да се радва на пълното му доверие, но той също така се възползва от възможността да засегне и Луис Енрике. През лятото бившият испански селекционер също бе спряган за шампиона на Италия.

Не подмина и Луис Енрике със забележка

"Извиках няколко треньора. Попитах Тиаго Мота, но той не пожела. Обадих се на Луис Енрике и благодаря на Бога, че отиде в ПСЖ, вижте резултатите, които постига. Той дори не ме беше убедил в разговорите, които водихме три дни. Обадих се на доста треньори", каза неаполитанският президент.

Ди Лаурентис не каза много по-добри думи за сегашния си треньор Руди Гарсия: "Когато подпишеш с треньор, който не познава особено италианския футбол... Може би той преживява труден период, това би се случило на всеки друг. Имам трудности с него. Аз съм бизнесмен, длъжен съм да се интересувам от моя бизнес. Ще взема най-подходящите решения, когато му дойде времето".

"Който иска да отиде в Саудитска Арабия, за да играе Суперкупата, е идиот"

Относно отказа на неговия клуб да играе за Суперкупата в Саудитска Арабия, той каза: "Който иска да отиде в Саудитска Арабия, за да играе Суперкупата, е идиот. Видяхте ли какво се случва в Израел? Може да има въздушна блокада в тези територии. Всичко това за какво? Да спечелим още няколко милиона? Нека го направим на Олимпийските игри! Не бойкотирам: просто казвам да внимавате". През лятото Лаурентис не пропусна да унижи саудитски клуб след оферта за звездата на Наполи Виктор Осимен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички