Борещ се за оцеляване не позволи на Наполи да оглави върха в Серия А


Борещ се за оцеляване не позволи на Наполи да оглави върха в Серия А
Снимка: Getty Images

1876 0

Италианският гранд Наполи пропусна възможността да оглави класирането в Серия А, след като не успя да победи 18-ия Каляри в мач от 26-ия кръг на италианското първенство. Неапотиланци дори можеха да загубят, но късно попадение доведе до равенство 1:1 на стадион "Сардиния Арена" в Каляри.

През първата част почти липсваха голови ситуации, като най-добрата се откри пред Жоао Педро в 18-ата минута, който пропусна да вкара във вратата на Наполи. В началото на втората част домакините упражниха натиск и стигнаха до гол чрез Гастон Перейро, който се разписа.

В средата на частта Лучано Спалети извърши тройна смяна в състава си, а една от резервите избави Наполи от загубата. В 87-ата минута Виктор Осимен успя да се разпише и да донесе точка на неаполитанци. Въпреки това равенството не бе задоволителен резултат за Наполи, защото тимът остана трети в подреждането.

Наполи има 54 точки, колкото има и вторият Интер, който е с мач по-малко. Лидер е Милан с 56 пункта. Каляри пък е на 18-о място с 22 пункта. Това е второ поредно равенство за Наполи в първенството, а в следващия кръг тимът гостува на Лацио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички