Бивш треньор на Роналдо: Паузата ще му помогне да презареди батериите


Бивш треньор на Роналдо: Паузата ще му помогне да презареди батериите
Снимка: Getty Images/Gulliver

3029 0

Леонел Понтеш, който е първият треньор на голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо, изрази мнение, че паузата в първенството на Италия заради пандемията от коронавирус може да бъде от полза за португалеца.

"Тази пауза, особено на неговата възраст, може да помогне на Кристиано да презареди батериите, да запази спортния глад и желанието за игра. Най-удивителното в Роналдо не е това, че той все още е отличен футболист на своите 35 години, а неговата стабилност. Той все още играе на най-високо ниво в течение на няколко години, сменяйки страни, отбори и дори позиции. Това наистина е невероятно", заяви Понтес, цитиран от Gazzetta dello Sport.

През настоящия сезон Кристиано Роналдо вкара 21 гола и асистира за 3 в 22 мача от Серия А. В останалите турнири - Шампионска лига, Купа на Италия, Суперкупа на Италия, 35-годишният португалец се разписа четири пъти и подаде за един гол в десет срещи. Наскоро се появи информация, че Роналдо иска да напусне Ювентус и има два клуба, които са основни фаворити за подписа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички