Бивш играч на Интер: Исках да играя под ръководството на Конте


Бивш играч на Интер: Исках да играя под ръководството на Конте
Снимка: Getty Images/Guliver

1110 0

Раджа Наинголан, който е собственост на Интер, но играе под наем в тима на Каляри, разкри, че е искал да играе под ръководството на настоящия наставник на „нерадзурите“ Антонио Конте. Бившият белгийски национал премина на „Джузепе Меаца“ от Рома през 2018-та година, но напусна под наем в посока Каляри в началото на сезона.

Наинголан призна, че има страхотни отношения с много треньори, но подчерта влиянието на Лучано Спалети върху кариерата му, като добави, че би имал желание да играе в тим, ръководен от Антонио Конте. „Треньорът, на когото дължа най-много, е Спалети. Той промени кариерата ми. Пиоли също беше важен, започнах при него в Серия Б. Но Спалети смени ролята ми, той ме усъвършенства. Бих имал желанието да работя с Антонио Конте, тъй като в рамките на един месец видях неговата целеустременост и характера му. Той искаше отбора да играе по определен начин. По време на този месец видях страхотен треньор“, разказа Раджа Наинголан пред ‘RiberaRibell’.

През настоящия сезон белгийският халф помогна на Каляри да направи най-добрия си старт в Серия А от сезон 1969/70. До момента през кампанията Наинголан има 21 мача в елита на Италия с екипа на „рособлу“, в които е успял да вкара 5 гола и да направи 5 асистенции. А ето какво каза белгиецът за периода си като футболист на Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички