Бивш играч на Барселона се разкрещя на съдия и последва най-неочакваната реакция (ВИДЕО)


Бивш играч на Барселона се разкрещя на съдия и последва най-неочакваната реакция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2030 0

Доста честно сме свикнали да наблюдаваме футболистите на терена да изразяват бурно недоволството си спрямо решение на главния съдия - дали с право, или не. А ако нервите на играча са твърде сериозно изразени, има едно логично действие пред арбитъра - да покаже картон.

Не такъв обаче бе случаят с Хуан Лука Саки, докато ръководеше двубоя между Удинезе и италианския шампион Интер в последния кръг от Серия А, когато срещу него се изправи бившият футболист на Барселона Жерар Деулофеу.

В 82-рата минута гол на Лука Готи бе отменен и това предизвика невъздържана реакция от Деулофеу, който се разкрещя в лицето на рефера. Вместо да му покаже картон обаче... съдията отвърна със същото и дори още по-звучно повиши тон на играча, който веднага замлъкна.

Вижте любопитната ситуация във видеото по-долу в материала. А как обяснението за "най-глупавия червен картон в света" е, че е... приятелски (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички