Бащата на Игуаин коментира спекулациите за бъдещето му


Бащата на Игуаин коментира спекулациите за бъдещето му
Снимка: Getty Images/Guliver

2231 0

Бащата на Гонсало Игуаин Хорхе заяви, че синът му ще изпълни оставащите му 14 месеца от настоящия му договор с тима на Ювентус. По-рано през деня бе съощено, че аржентинският нападател е бил уплашен от ситуацията с пандемията от COVID-19 и притеснен от ситуацията с майка му.

Това породи спекулации, че той може да остане в Аржентина и да се върне в бившия си тим Ривър Плейт. Хорхе Игуаин обаче каза следното по темата: „Всичко, което се изписа за Гонсало, са лъжи. Едно нещо е сигурно – той ще остане в Ювентус, защото има още година и половина по настоящия си договор, който той смята да изпълни. В следващите 18 месеца Гонсало ще реши какво ще прави, тъй като единствено той взима решения за бъдещето си.“

„Това е реалността и това ще се случи с кариерата на Пипита, освен ако не се появи нещо неочаквано. Но мога да ви гарантирам, че Гонсало няма никакво намерение да напуска Ювентус, където той е обичан от феновете. Той обича „бианконерите“, тяхната фланелка и техните привърженици“, заяви бащата на Игуаин. А ето защо аржентинският нападател вбеси щаба на Ювентус във вчерашния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички