Половинката на Буфон: Оставях му обяда до вратата, чудно как не се скарахме


Половинката на Буфон: Оставях му обяда до вратата, чудно как не се скарахме
Снимка: Getty Images/Guliver

3273 0

Приятелката на Джанлуиджи Буфон - Илария Д'Амико, разкри подробности от съвместния си живот с вратаря в условията на социална изолация. Телевизионната водеща сподели, че в един период от време е поставила Джиджи под карантина в другата стая, докато не се изясни дали е заразен от COVID-19.

Припомняме, че съотборникът на Буфон в Ювентус - Даниеле Ругани бе първия футболист, за когото стана ясно, че е заразен от вируса. Именно поради тази причина Илария се е притеснила и за здравето на своя мъж. "В началото се уплашихме много, особено след като Джиджи е толкова отворен към хората и постоянно ги прегръща."

"През първите три дни, докато излезе резултатът от неговия тест, той беше изолиран в отделна стая. Оставях му храна до вратата. После, след като стана ясно, че той е здрав, всички си отдъхнахме", сподели Илария пред "Тутоспорт".

"Тъй като и двамата имаме деца от предишни връзки, сега се събират общо четири. Модерно семейство сме. Никога не съм си и помисляла, че заедно ще прекараме с вси чките деца два месеца заедно. Това е като социален експеримент. На десетия ден се притеснявахме, че още не сме се скарали. Късметлии сме", добави още Д'Амико.

Галерия на неустоимата Илария вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички