Ас на Рома: Ако Жозе Моуриньо ни каже да отидем на война, отиваме!


Ас на Рома: Ако Жозе Моуриньо ни каже да отидем на война, отиваме!
Снимка: Getty Images

979 0

Жозе Моуриньо изживя трудни години в своята кариера в последно време, но изглежда той все още е голям мотиватор. Един от футболистите му в Рома показа смайваща отдаденост към него в свое изказване. Става дума за защитника Леонардо Спинацола.

"Ние сме с него. Каквото каже, ние го правим. Ако ни каже да отидем на война, щяхме да го направим. Той е такъв, има тази дарба. Повечето от това, което казва, се сбъдва. Но за тренировките е много спокоен", започна италианският бранител пред "Sky Sport Italia".

"Не знам какъв е бил преди, но сега е много спокоен. Понякога гледа отвисоко. Той предпочита да гледа как се движите, как движите тялото си, езика на тялото Ви. Той много наблюдава тези неща", допълва Спинацола.

След изиграни 7 кръга от италианското първенство "вълците" са на шесто място в класирането. В групата си в Лига Европа тимът е на трето място, изпреварен от Лудогорец. А ето с какво Моуриньо изненада Пауло Дибала. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички